2012 m. gegužės 27 d., sekmadienis

Sagė "Saulėgrąža". Ir turputis apie mugę :)

Vis dar yra nerodytų darbų, tad po truputį dėsiu nuotraukas.

Sagė "Saulėgrąža" 

Vėl - du variantai. Kodėl darau po 2? Ogi bent jau man, rudos spalvos fanatikei, koks gražus bebūtų originalas, labai patinka sepijos variantas. Nes pati turiu daug rudų atspalvių drabužių :) Ir iš neutralių spalvų būtent ruda yra maaano. Nemėgstu nei baltos - sterilios, nei juodos - visiško spalvos nebuvimo. Nors esu padariusi ir gerberą, ir saulėgrąžą juodai baltam variante, tik neužbaigiau :)
Sagės nertos, kotas ir lapai - su viela. Sėklos - burbuliukai yra kimšti. Dydis- kažkur apie 7-8 cm visu ūgiu (su kotu). Kaip pasakė vyras, saulėgrąža iš visų nertų sagių - gėlių yra pati gražiausia. Pritariu :) Ir man patinka labiausiai :)
 

Ir apie mugę...

Visi puola klausti, kaip sekėsi, kodėl nieko nerašau. O aš kitą dieną po mugės išvažiavau į savo gimtąjį miestelį keliom dienom, tad nieko ir nespėjau parašyti :)

Iš pasiruošimo labiausiai įstrigo valstybės tarnautojų darbas. Vienintelė mintis, kad jeigu taip, kaip dirba jie, dirbtų ir privatus sektorius, Lietuva jau seniausiai bankrutuotų. Ne, nenoriu pasakyti, kad visi jie ( valstybės tarnautojai) vienodi . Tikrai yra gerų darbuotojų, su kuriais kartais pasiseka bendrauti. Bet bendrai "masei" (nepabijosiu šio žodžio) nusispjauti į kažkokius 50 eilėje sėdinčių žmogelių VMI 1 salėje. Suprantu, kad jom tai yra kasdienybė, bet mums, laukiantiems, tai yra sunkiai suvokiamas dalykas. Na ir kas, kad žmonės net neturi kur atsisėsti, iš 15 langelių dirba tik 3. Ir tos 3 baisiai nepatenkintos burba, kad pagal naują tvarką reik atspausdinti net 2 papildomus lapus išsiimantiems verslo liudijimą su visais kontaktais ir nuorodom, kur rasti info. Nuorodos neveikia, tikrinau. Bet argi tai kam nors rūpi? Žodžiu, vargais negalais gavau tą savo popierių, tiesa, keliom dienom vėliau, negu turėjau gauti (o už tas dienas apmokėjau mokesčius, tai buvau baisiai nepatenkinta), ir tik po nnn skambučių... Kitą kartą žinosiu...

O pati mugė buvo smagi. Na, muge jos vargu ar galima pavadinti... Tai visgi buvo paroda. Labai lietuviškas variantas: daug žiūrovų, bet nieko neperkančių arba perkančių smulkmenas. Kai ką pardaviau ir apmokėjau savo išlaidas. Tuo džiaugiuos, daugiau ir nesitikėjau :P. Kaip sekėsi kitoms/kitiems? Kiek spėjau pabendrauti, sekėsi panašiai. Bet dėl to nepergyvenu ir džiaugiuosi, kad dalyvavau. Gavau labai didelį žinių bagažą, kuris pravers ateityje ir yra neįkainojamas :)

Dar laaabai džiaugiuosi sutikusi daug pažįstamų. Su keliom nesimatė gerus 10 metų :) Prisiplepėjau iki valios :) Keliavom su visom 3 dukrom, basiai pergyvenau dėl to, bet 5 valandos pralėkė greit ir vaikai irgi liko patenkinti: prisilakstė, grįžo murzinos iki ausų (nes lakstė basos). Pasakė, dalyvaus dar :D


8 komentarai:

  1. Natalija, linkiu kantrybės (žinau, ką reiškia susidurti su valstybės tarnautojais)! O jūsų sagės puikios!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ach,kokie ziedai..O valztybes tarnautojai -ooooo taaaaip, puikiai savo darba dirbantys...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui:)
      Gal kiek per stipriai parasiau, bet parasiau, kaip galvoju :P

      Panaikinti
  3. Ooo, jo, man atrodo, kad į VMI klientų aptarnavimą priima tik rinktines tetas - tokias, kad pabendravęs daugiau nenorėtum ten grįžt :D
    O pati mugė buvo jauki, man patiko ypač dalyvių nusiteikimas - visos mamcios švytinčios, bendraujančios. Pagalvojau, kad kuriantys žmonės neturi kada skųstis dėmesio stoka ir paramos mažumu. O dėl pirkimo - gi ir iš Kaziuko kartais parsineši tik įspūdžių ir barankų :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. :D Na, tai gi sakau, patiko man muge, prisibendravom ir mes :)
    Ir sutinku, kad kai turi uzsiemima ir plius mazu vaiku, ner kada skustis blogu gyvenimu :D

    AtsakytiPanaikinti