2011 m. sausio 26 d., trečiadienis

SB "Myli - nemyli"

Geeeelbėkit, skęstu :P Skęstu popieriukų jūroje:P
Iš vienos pusės kaip ir labai patenkinta, kad išbandžiau ir atradau kažką naujo. Bet iš kitos pusės... turėjau marias suplanuotų darbų, prie kurių net neprisiliečiau. Ir tikiuosi, kad bent vieną savo planų punktą įgyvendinsiu artimiausiu metu, o popieriukai ir nuotraukos palauks :)
Tad šiam kartui kolkas paskutinis skrebukas. Labai paprastas, kažko super sudėtingo nedariau. Bet šios nuotraukos taip prašėsi papuošiamos. Gal todėl, kad jos, nors ir nėra kažkuo ypatingos kitiems, man - labai svarbios. Joje mūsų Erika. Važiavom pasivaikščioti prie Vilnelės, o ji, nusižiūrėjusi pievutę, ėmė ir nuėjo pasivolioti ir gėlių apžiūrėti. Nieko niekam nesakiusi, tiesiog, jai šovė į galvą ir ji nuėjo. Šiose nuotraukose ji labai panaši į savo tėvelį. Abu gyvena savuose pasauliuose ir daržnai iki jų neprisibarbensi (ir aš dažnai atsijungiu ir neriu į savąjį, bet viską girdžiu ir stebiu). Kažką mąsto, kažką apžiūrinėja ir neįsileidžia nei garso, nei vaizdo iš išorės. Pavadinimo atskirai nedariau. Jis ant didelių žiedlapių. Šią dalį (pusė apskritimo su ramunėlių nuotraukom) padariau "ant greičio", nes pirmiausia norėjau čia dėti aprašymą. Bet kai suklijavau, kažkaip pagailo man jų. Kad ir tamsios nuotraukos, bet šalia ryškių su Erika jos visai neblogai įsitaisė. Tarpelius aplijavau siaurom kalkinio popieriau juostom. Tai nėra brokas - tai padariau blaviai mąstydama :) Kad bent kažkiek susišauktų su kita juosta, kur yra aprašymas :PTad iš kitos pusės iš likusių nuotraukų gabaliukų suklijavau pagrindą aprašymui, kurį rašiau ant kalkinio popieriaus. Šis netikėtas sprendimas man labai patiko, nes ir nuotrauka truputį matosi, ir tekstas įskaitomas. Skrebuką papuošiau pačios daryta gėle. Kaip ją pasigaminti, rasite štai čia. Taip pat priklijavau atskirų žiedlapėlių kaip tik žemiau Erikos rankos, kur ji meta žiedlapius.

5 komentarai:

  1. Oi koks grožis! O vakarykštis žiedelis tinka tobulai. Sėkmės konkurse.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O, geras, vakar berašydama komentarą apie tavo gėlytę, kaip tik pagalvojau, kad labai tiktų ji kokiai nors "Myli-nemyli" temai... :D Panašu, kad neapsirikau... :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na,apei Erika ir Erika labai taikliai... Skrebukas visai ne paprastas, o su idomios detalem. Ko man truksta,jau sakiau, tada bus isvis idealus. Tie ziedlapiai krentantys taip graziai atrodo!Saunuole!

    AtsakytiPanaikinti
  4. ta ranku darbo ramunele cia taip tinka, ir dar tie krentantys ziedlapiai taip realiai atrodo....GROZIS!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kaip smagu, kai darbai patinka, tada apima nenumaldomas alkis kurti dar ir dar:)
    Agne, matyt biolaukai mūsų sutampa. Ir turiu įtarimą, kad tampi aiškiaregė :)
    O žiedlapiai visai atsitiktinai čia atsidurė. Tiesiog buvo gaila išmesti jau paruoštus, o kai priklijavau, pamačiau, kad turbūt tai ir bus gražiausias akcentas:P

    AtsakytiPanaikinti