2011 m. sausio 10 d., pirmadienis

Rankinės - namukai

Ieškojau šių namukų bendros nuotraukos ir neradau. Jau pratryniau. Bet turiu sesei siųstas, bent šiokia tokia paguoda. Išvada - reik kuo skubiau visas dovanas sukelti, kad liktų ne vien prisiminimai :P
Svarsčiau, ką galima mūsų panelėm padovanoti Kalėdoms. Nuo visų Maximinių lėlių bei žaislų jau avitaminozė. Labai norėjosi kažko savo. Gal rankinukai? Tik kokie? Mąsčiau, kaip įdomiau padaryti. Pirmiausia turėjo būti funkcionalu ir tai, ko neturime. Pagalvojau apie vasarą ir prisiminiau, kad amžina problema - į rankinę įsidėti mineralinio buteliuką. Vaikams kelionėje tekdavo su kuprinėm keliauti, kuriose tik buteliukas tegulėjo. Tad ir forma iškart paaiškėjo - kad buteliukas sutilptų. Na o paskui kažkaip ir namuko idėja iš to išplaukė.
Mano nerti namukai. Stogas atsidaro, viduje - filcas, kad rankinukas neprarastų formos. Langai ir durys - taip pat atsisega. Tad esant reikalui galima ir pažaisti. Čia Erikos ir Emilijos namukai. Rankenas pernersiu - trumpokos, o ir juoda likai nepatenkinta. Gal ir praktiška, bet visgi gadina vaizdą. O čia Elzės (sesės dukrelės).

7 komentarai:

  1. labai gera, labai pritaikoma idėja. Aš jau įsivaizduoju namuką/krepšiuką su garažu mašinoms :) mano mašinistui labai patiktų :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Namukai-rankinukai labai šauni idėja.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Elze jau prisinesiojo.Dabar Adomo eile :D Uzsikabina ant kaklo,ideda ka nors ir nesioja :D Bet pasiilgs Elze - vel atims. Ir tikiuos vasara mum ji labai pravers,kai prasides visokie pakeliavimai :)Labai grazus namukai!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai originali idėja. Iš tiesų vaikai tik išeidami iš namų nori kuprinių ir kuo didesnių, o po to kelionės metu dažniausiai tenka tėveliams tempti jų turtą, tad tokie namukai , manau , tikrai neapsunkins jaunųjų panelių, juk tai - toks grožis. Juolab kad ir pažaisti dar galima:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kokie originalus namukai :) labai labai grazuciai ir tikiu, kad vaikiukams labai patinka tokius nesiotis ;) faina

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tiesiog pasakų namukai. Norisi ten kokio nykštuko paieškoti. Labai gražu. Kaip matau vasarą miške ant kelmelio :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aciu visoms:)
    Rasa, tikra tiesa. Vaikai prisikrauna visko, o paskui nesi savo daiktus, ir dar ju. Dabar dar nelaikas namukus nesioti, bet tikiuos, kad vasara jie neliks guleti :)

    AtsakytiPanaikinti