2011 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

Atnaujinau kepures

Skaitau šįryt Agnės mintis apie atsinaujinimus... Mane irgi kažkoks atsinaujinimo virusas pagavo :) Prieš porą savaičių va išsitraukėm "senas" striukes ir išsiaiškinom, kad praeitų metų kepurės jau ant tiek sudėvėtos... O ir priekaištų ir pažįstamų vis sulaukdavau: "Pati šitiek mezgi, o vaikai su pirktinėm kepurėm vaikšto". O ir noro po parduotuves vaikščioti neturiu. Tai radom dvi senas kepures. Ir atnaujinau abi.
Erikai, kadangi jau pati turi apsitvarkyti ir iš mokyklos kartais be manęs pareiti, nunėriau gėlę, kad atskirtų, kur priekis, kus nugara. Ir dar nukirpau raištelius, su kuriais nesusitvarko ir iš vieno padariau "nauja" užsegimą su saga (iš sesės nusižiūrėjau, labai patogus). O Emilijai seną kepurę kiek nuardžiau, nes per didelė, o ir suplyšo vienoj vietoj. Apnėriau, papuošiau gėlėm ir nunėriau užsegimą su saga :)Žodžiu, sutaupiau ir laiko, ir pinigų. Ir panos baisiai patenkintos. Jom vis gėlių duok, be gėlių - argi čia daiktas :)

5 komentarai:

  1. Uoj, plinta virusai, plinta... :)
    Bet gal ir gerai. :D
    Gėlės – gražu, kepurės su jomis – taip pat. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražiai pasipuošė mažosios damos. Emilijos kepurės modelis net ir man puikiai tiktų, tik spalvų kitokių norėčiau. Gali pasakyti, kad viena teta jai pavydi. O Erikos kepurę mielai žiemą prie striukės nešiočiau, kad linkmiau būtų. Vienu žodžiu, vaikėju :D Bet kepurės labai smagios. Ir matyti, kad jų šeimininkėms labai patinka.

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai šaunūs kepurukai :) modeliai taip pat :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pirmoji agne - taip taip, plinta virusas greitai :)
    Antroji Agne, dekui,paneles liko labai pamalonintos tavo komentaru. Labai smagiai paskaitem :)
    Mazojira, dekui, dekui :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Superines paneles ir prie ju derincios kepuraites :) saunuole ir originali mama :)

    AtsakytiPanaikinti