2010 m. rugsėjo 27 d., pirmadienis

Senkdaikčiai Arklių gatvėj

Vasarą bandėm važiuoti į Arklių gatvės skverelį pasidairyti sendaikčių, bet kažkaip vos vienas kitas prekeivis tebuvo. Gal neužtaikėm, nežinau. O prieš savaitę kaip tik į tą pusę važiavom kitu reikalu ir taip apsidžiaugiau, kad yra į ką seilę pavarvinti.
Šįkart namo grįžom su laimikiu :) Įsigijom japoniško porceliano rinkinį: arbatinuką, cukrinę, 4 puodelius ir po 4mažas ir didesnes lėkštutes. Porcelianas labai plonas, paišytas ranka, su hieroglifu ant dugno. Nors nėra kruopščiai išpieštas ir kažkuo labai ypatingas, bet kai jį pamatėm, susižvalgėm su Eriku ir pasakėm: "Imam". Labai tiks prie mūsų rytietiškos palangės :)

O šią kurpaitę aptikau pas vyriškį, kuris baisiai nenorėjo nuleisti kainos. Kai ją pamačiau, galvoj iškart gimė idėja, kaip panaudoti (meniškai). Ale nebuvo baisiai reikalingas daiktas, tad kol nenuleido trečdaliu kainos, neėmiau. Nors važiuodama namo, ilgai jį apžiūrinėjau ir tyrinėjau su pasitenkinimu :)
Na ir pabaigai pasisukaliojau prie antpirščių. Nieko ypatingo, bet visvien vieną paėmiau. Aj, porą litų paaukojau, tiek jau to. Labai jau malonus vyriškis pasitaikė, toks, biški prie meno :)

1 komentaras:

  1. Laukiau kada parodysi. SUper rinkinukas. O ko antpirstis tau nepatiko?Labai dailus ir trapus. O jei tik pora lt tekainavo tai isvis pasaka. Idomu,ka su kurpaite sugalvojai daryt?

    AtsakytiPanaikinti