2010 m. birželio 17 d., ketvirtadienis

Senkdaikčių krautuvėlių mini turtai

Užvakar keliavau po senamiestį. Nukeliavau iki Helės turgelio, šalia kurio yra "Įdomybių krautuvėlė". Nėra čia labai vertingų antikvarinių daiktų, bet įdomybių visada būna. Karts nuo karto vis randam kai ko savo namams.
Užsukau. Ir įsigijau kai ko man nevisai būdingo. Visada stengiuosi pirkti tik tuos daiktus, kurių tikrai reikia buityje. O šie... lyg ir nelabai reikia, bet visokios idėjos pradėjo suktis galvoje, tad panaudosiu. Jie pakerėjo savo dydžiu. Mėgstu viską, kas yra mini.

O šis radinys yra ypatingas. Prieš keletą metų Latvijoje įsigijau antpirštį. Paskui keletą paveldėjau iš vieno žmogaus. O tada atėjo mintis: kodėl gi nepradėjus jų rinkti? Ši mažytė kolekcija puikiai atspindi mano pomėgį. Nors nėra taip jau lengva rasti įdomių ir jų turiu mažai, bet šįkart man labai pasisekė. Štai jis, naujausias, brangiausiai radinys :)

5 komentarai:

  1. Smagumelis:)Man irgi labai patinka po tokius dalykus dairytis, ir antpirscius renku:))

    AtsakytiPanaikinti
  2. oooo,kokie lobiai,as jau isivaizduoju,kur jie bus panaudoti:D
    o jau antpirscio grozis.iskritau..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pilka, oooo, tada tu turetum mane suprasti, kaip kolegė kolegę, koks tai malonumas :)
    Lemurka, na gal ir ten, kur galvoji panaudosiu, greičiausiai. O gal ir ne :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šitie visi maži daikteliai-kažkas nepaprasto! Tokie mielučiai :-) Ir aš mėgstu mažus dydžius. Net nežinojau apie tą parduotuvę. Reiks būtinai kada apsilankyti. Dėkui tau, kad papasakojai!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Į sveikata, Ieva :) Aš pati kiek užeimu, bet šių mini daiktelių kažkaip vis nepastebėdavau. O čia gi tikras lobis. O pati parduotuvė yra lyg ir Arklių gatvėj (tiksliai neprisimenu gatvės pavadinimo), reik eit nuo įėjimo į turgų gatvele žemyn, link Rūdninkų skverelio (link dailės reikmenų parduotuvės, ją tai tikrai žinai :) )

    AtsakytiPanaikinti