2012 m. gegužės 9 d., trečiadienis

Vynuogės. Nerta segė.

Tingiu. Rašyti savąjį ir skaityti kitus blog'us. Tik pasižiūriu paveiksliukus :P Ir apskritai nesinori net sėstis prie kompo. Nes dabar man nauja banga ir įkvėpimas :D ..."Kažkur kažko IR VĖL nespėji?" - klausia vyras. Aha, bijau, kad įkvėpimas praeis ir nespėsiu padaryti visko, ką sugalvojau. :D Tad skubu suderinti namų ruošą, vis ilgesnius pasivaikščiojimus lauke ir malonumą rankdarbiauti :)
Segė "Vynuogių kekė". Nerta, kažkur 9 cm dydžio, o uogelės kažkur apie 8 mm. Kiekviena uogelė kruopščiai prikimšta, kad laikui bėgant neprarastų formos. Kaifavau benerdama šitiek kelių atspalvių burbuliukus. Segė keliaus į mugę.

Ir apie dalyvavimą mugėje/-ėse. 
Bedirbdama, nusprendžiau, kad kai jau galėsiu  pardavinėti savo darbus (po vaiko priežiūros atostogų, o tai jau bus už 2 mėnesių), po truputį kursiu kažką panašaus ir labai norėčiau pabandyti realizuot savo darbus. Galbūt jų nebus daug. Bet bus :) Tol, kol žmonėms tai bus įdomu :D O ar jiems apskritai įdomu, greitu metu žinosiu :) Gal po mugės noras atšoks :)

20 komentarų:

  1. Skaitydama įrašus ir grožėdamasi segėmis tinklaraštyje vis galvodavau: šiandien ji jau parašys, kur ir kada ta mugė bus. Bet vis nesulaukdavau. Baisiai smalsu, kada ir kur visa tai bus galima pamatyti gyvai? Šios segės viena už kitą gražesnės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui, Agne.
      Dar buvo naaiski data ir laikas, tai ir nerasiau. Muge planuojama geguzes 23 d (treciadieni) prie Rotuses nuo 16 iki 19 val. Apie tai dar rasysiu :)

      Panaikinti
  2. Mugėj prie tokio tvarinuko stabtelčiau ilgėliau...labai kruopšti , nematyta ,įdomi sagelė

    AtsakytiPanaikinti
  3. Esi tikrai nuostabi originalių darbelių kūrėja.:) Sėkmės realizuojant savo kūrynėlius ir kuo daug daugeliausiai laisvų minučių mėgstamam užsiėmimui :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai gražu! O kodėl pardavinėsite tik po atostogų? Kodėl dabar negalima? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kol esu vaiko prieziuros atostogose, gaunu is valstybes pinigelius. O jeigu pradeciau pardavineti, man ju (pinigeliu) pamazintu arba isvis atimtu :P...

      Panaikinti
    2. Nu šakes...maniau jau antrus metus galima dirbti ir neatima, bet čia gal su nauja tvarka tik taip.

      Panaikinti
    3. Cia su nauja tvarka. As dar pagal sena ilsiuos :)

      Panaikinti
  5. Atsakymai
    1. :D Ir net nezinau, ka tureciau atsakyti: kukliai - ne, na ka Jus, arba nekukliai - na tai gi zinoma :D

      Panaikinti
  6. Puiki sagele, kazkur as jau tai maciau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, matei pamasu, tik dideli varianta ant mano rankines ir megztos striukes. Cia mini variantas :) ir spalvotas :)

      Panaikinti
  7. kaip gaila, kad as negalesiu aplankyt muges.... :( nes tikrai noreciau tokios sages sau... nes tos apvalios vynuogytes superiskos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai nepergyvenk :D gi gal vasaros gale susitiksim, galesiu atvezti, paciupinesi :)

      Panaikinti
  8. Sages labai labai nuostabios! Gaila, kad negalesiu i muge, labai noreciau jas gyvai pamatyti. Linkiu nepritrukti kurybiniu minciu!

    AtsakytiPanaikinti