2011 m. lapkričio 28 d., pirmadienis

Mini ūkis :D

Šio savaitgalio pirkinį labai gerai įvardina auksiniai žodžiai, pasakyti vieno senkdaičių pardavėjo kalbant apie pažadus sau pačiam daugiau nepirkti kažko, kam jauti silpnybę: "Nereikia priešintis norui įsigyti dar ir dar, jeigu jau jauti, kad turi polinkį kolekcionuoti, ir ne šiaip bet ką perki, o kažką vienos rūšies. Iš to nieko neišeis, tik pradėsi jaustis nelaimingu. Tad geriau pasiduok, pirk, pamažu, bet pirk. Ir pajusk maksimum malonumo :)". Tai aš taip ir padariau. Jeigu jau turiu polinkį mini pasauliui, tai ir nusipirkau :D Nei man labai reikėjo, nei ką. Tiesiog - LABAI norėjau.
O buvo taip. Priėjau prie vieno pardavėjo ir pamačiau pas jį mini ūkį: vištelių/gaidelių ir berniuką su šuniu. Metalo figūrėlės, dažytos. Pritūpiau, apžiūrėjau, paklausiau, kiek nori. Sako, 20 Lt. Klausiu, ar už visas, nes žinau, kad tie 20 Lt už visą ūkį - tas pats, kas nemokamai :) Bandau pasiderėti. Šiaip, turguj gi esam :). Bet pamatau, kad žmogus pradeda abejoti, ar ne per pigiai atiduoda: "Aš tokiais dalykais neprekiauju ir nežinau, kiek jie galėtų kainuoti. Reik gal pradžioj prazonduot". Stop, stop, galvoju, išsitraukiu pinigėlius, greit jam įduodu juos. Dar dovanų gaunu dailią metalinę dėžutę nuo šovinių gyviams susidėti. Ir lekiu toliau.
Bet tai dar ne pabaiga. Žinau vieną vyriškį, kuris užsiima būtent tokiom mažom figūrėlėm. Einu pas jį. Ir randu dar gražias nupenėtas vištas. Mano akim žiūrint, iš tokio pat metalo, taip pat išdažytos. Klausiu, kiek viena kainuoja, - 60 Lt, atsako. Oho - ho - ho :D O aš visą ūkį už 20 įsigijau :P Ir žinau, kad tas, iš kurio pirkau, būtų turbūt pas šį vyriškį "prazondavęs" kaina :)...
Ta va, dabar esu ūkininkė ir turiu mini ūkį :) Reik pagalvot apie kokio tvarto pastatymą :D :D :D Laikinai prisiglaudė mano naujoje lentynoje :) Dydis - nuo 1 iki 2 cm, o berniukas - 3 cm.

3 komentarai:

  1. ohoho koks mini mini ukis :O jei ne foto su tavo pirstukais, tai nelabai buciau patikejus, kad cia toooks mini ukiukas :) super :) zaviuosi tavo kolekcionavimu :) o viskas mano nuomone labai puikiai tiks prie tavo mini trobeles ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai ar pavyko už tas antrąsias vištytes nusiderėti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sypseniki, dekui :) Tik kad trubele per maza tokioms didelems vistoms :D

    Agne, ne, nesiderejau. Dvi vistos uz 120 Lt - man tai yra prabanga :). Kad ir viena imt, ir jeigu perpus pigiau atiduotu - butu pernelyg brangu, palyginus su mano ukio gyventojom :D (kainavusiom bent 50 kartu pigiau :D)

    AtsakytiPanaikinti