2011 m. lapkričio 4 d., penktadienis

Gėlėtas komplektas Erikai

Nuotraukos guli jau gerą savaitę, o aš vis neprisiruošiu jų įdėt. Maža to, jau ir Emilijai liemenę numezgiau ir nufotkinau. Tai pat prieš gerą savaitę. Dabar darau ekperimentinį darbą, tad taip jame paskendau, kad vis gaila laiko prie kompo prisėst :P
Taigi, kaip ir rašiau, įkvėpta sijono, nutariau numegzt liemenę. Prie jos nunėriau auskarus. Man tai jie labai jau ilgi, bet Erika uždraudė juos trumpint :) Ir dar lankeliui porą gėlių nunėriau. Dirbosi lengvai ir greitai, be jokių ilgų sėdėjimų. Nėriau gėles vakarais prie teliko arba besiklausant Eriko muzikos, kai sąžinė graužia, jog nieko nedarau, o eit į savo kambarį rankdarbiaut ta pati sąžinė neleidžia, nes vyrą matau tik kelias valandas per dieną. Paskui tokiu pat būdu nunėriau rudą juostelę krašteliui. O jau tada porai valandų prisėdau ir numezgiau baltą ir pūkuotą pagrindą - pačią liemenę. Sunaudojau siūlus, kuriuos jau seniai svajoju panaudot kokiam "nerimtam" mezginiui. O ir moherio plono likučių maišą reik pamažu mažint :) Ir dar prisiminiau, kaip virbalus rankose laikyt :D Nugaroj - nieko blatno, be jokių papuošimų.

5 komentarai:

  1. Puikus komplektas! Tos gelytes kaip priveltos atrodo:D o jau auskaru ilgumas :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šakės! Vyrų smerčius auga... Emilija nuostabiai visą kostiumą ant podiumo pademonstravo. Ir akivaizdu, kad auskarai jai tikrai ne per ilgi :) Liemenės grožis!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dekui, Lemurka :)

    Danguolesan, taip taip, augau, ir musu neklausia :) Ir,hm, cia Erika, Emilija pasirodys veliau :) NA, bet as ir pati daznai jas supainioju (vardais)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jau nemačiau 4 mėn. o Erika vis gražėja...

    AtsakytiPanaikinti
  5. oi.. kokia stilinga panelė :)
    auskarai labai patiko

    AtsakytiPanaikinti