2011 m. spalio 20 d., ketvirtadienis

Skrydis oro balionu

Nors šio skrydžio priešistorė užtruko 3 metus, argi ji yra svarbi? Ypač po paties skrydžio. Kuris buvo NUOSTABUS :) Tik noriu pasakyti, kad aš labai bijau aukščio. Bet savo "vaikiškas" baimes reikia kažkaip įveikti, ar ne? Aš gi jau brandi moteris :D :D :D Tai ir įveikiau. Buvo TIKRAI nebaisu. Beprotiškai fantastiškai :) Šypsausi iki ausų prisiminus :) Noooors nusileidimas buvo neminkštas, bet apie jį skaitykite įrašo gale, o dabar pasigrožėkite, koks nuostabus mūsų kraštas. Skridom nuo Trakų link Aukštadvario.
O nusileidom nelabai sėkmingai. Kalta mūsų pakeleivė (cha cha cha, turbūt jos ausys dega visą savaitę), kuri visą kelią karksėjo, kad jeigu paėmėm ją, tai arba į griovį nusileisim, arba ant laidų pakibsim. Ir mes nusileidom. Į upeliuką: Susidūrėm su žeme, krepšys apsivertė. Porą šuolių, ir pakibom virš griovio su upeliuku. Galvoje tūkstantis pačių negražiausių rusiškų keiksmažodžių. Ir vienintelis kuklutis noras - kad krepšys neapsiverstų aukštyn kojom. Dar vienas krepšio šuolis, ir mes jau upeliuke. Su Eriku stovėjom prie to krašto, ant kurio nukrito krepšys, tad ant mūsų parvirto ir kiti pakeleiviai. Ir prisisėmėm pilnus batus vandens. Ir vienas šonas buvo šlapias. Mane dar kažkiek apsaugojo ilga striukė, o Erikui kliuvo labiau. Paskui eidami link mašinos turėjom peršokt dar platesnį upeliuką. Hm, čia tai savo baimės neįveikiau, (bet ir nežinau, kiek man reikėtų gaut adrenalino, kad jį įveikt) ir niurktelėjau tiesiai į jį nepasiekusi krašto, bet kažkaip išlipau, tiksliau, vyrai išmeškeriojo:P Ir sušlapau iki bambos. Bet ir tai dar ne viskas. Važiuodami namo papuolėm į nerealų kamštį, kur nuo nediduko kalniuko, leidomės beveik 2 valandas. Visi šlapi. Ir dar užsidegė lemputė, kad tuoj ir degalai pasibaigs... Bet Erikas žino daug gerų keliukų ir sutaupę dar geras kelias valandas kamštyje, parlėkėm namo. Vaikai buvo šoke, pamatę kaip aš traukių šlapias kojas ir dumblo pilnų batų... Bet nutarėm, kad jeigu nebūtų tokio įspūdingo nusileidimo, argi tas skrydis būtų toks įdomus ir linksmas :D O jeigu dar turėsim kada progą, būtinai pakartosim ir skrisim dar. SUUUUUUPER :D

11 komentarų:

  1. Sveikinu įveikus baimes :) Ir dar su tokiu nuotykingu nusileidimu :) Bet kitą kartą siūlau atidžiau rinktis pilotą. Kad ir šį, su kuriuo mes skridom. http://poklevais.blogspot.com/2011/08/treciadienio-iskyla-islydim-vasara.html O aš dabar "svaigstu" skrist žiemą. Upeliukai užšalę :) Ech, graži ta Lietuva :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Danguolesan, kad dar ne visos iveiktos: reik dar per griovius dabar sokinet:D O pilotas musu tikrai geras buvo, gerai ji pazistam, skraido ne tik Lietuvoj. Ir jam tai irgi buvo "pirmas kartas" :P Sakau, gi ne jis kaltas :P As pati tokiu zmoniu (kaip ta karksinti pakeleive)ir gyvenime stengiuos vengt, kurie dar neprasidejus ivykiui, jau "zino", kaip viskas baigsis. Nes tai visada negerus dalykus pritraukia...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Paskaičiau ir prisiminiau mūsų pasiskraidymą balionu Turkijoje su pilnu krepšių kitų pakeleivių. Bet gal dėl to, kad jie buvo kinai, tai mes nieko nesupratom, karksėjo jie ką nors ar ne, gal todėl ir nusileidom sėkmingai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. OOO... kaip faina :) mano sena svajonė - skrydis oro balionu... šaunuoliai!!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. mmm, jau pavydžiu... :))) o šlapios kojos - tai čia smulkmena, palygint su tokiu gėriu pasižiūrėt į Lietuvą iš aukštai ;) po pirmo plaukimo baidare šaltoką rudens dieną grįžau ne tik šlapiom kojom, bet varvanti Vilnelės vandeniu nuo pat kaklo, bo "paskendom" šokinėdami nuo laiptelių prie Belmonto (dabar lyg ir draudžiama jais plaukti), bet įspūdžiai irgi buvo patys pačiausi :)))

    AtsakytiPanaikinti
  6. Olga, dekui. Tai jeigu tai svajone, ypac sena, ja BUTINAI reik igyvendint :) Ko labai linkiu :)

    Vilma, vaziuodama namo po skrydzio, kaip tik apie tave ir ta plaukima baidarem galvojau :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kokia tu šaunuolė per spalį tiek darbu padarei,vau.....Ir taip toliau .....

    AtsakytiPanaikinti
  8. Tati, tai kad tiesą pasakiu, nieko ypatingo nepadariau :P O tu kur dingai? Senokai nesirodei :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Užsiėmus batiku negaliu atitraukti...O dar mugė pas mus...Dalyvausiu...Lapkričio10,11,12 dienomis...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Nerealiai faina... Skaitydama ir ziuredama , ir as mintimis paskraidziau ;)

    AtsakytiPanaikinti