2011 m. balandžio 18 d., pirmadienis

Neužmiršuolės. Prizas įpakuotas :)

Išsprendėm mes visas technines problemas. Erikas pasirodo turi kortelių nuskaitytuvą (nežinau, ar jis taip vadinamas, ar ne). Išėmiau kortelė iš fotiko, įdėjau ją. Pabandžiau aparatą pajungti - neveikia. Sakau vyrui, turbūt laidas kaltas. O jis pasižiūrėjo ir sako, kad gi mūsų nešiojamas kompas "turi turėti skylę tokioms kortelėms, paieškok". Ir radau. Pasirodo - jokių problemų ir nebuvo, tereikia kartais savo turimais įrenginiais bent truputį pasidomėti... O kai pašonėj vyras, kuris bet kada bet kokią techninę problemą gali išspręsti ir įvardinti... Žodžiu, višta aš, ką jau čia ir bepridursi... O dar va atsisėdau parašyti šio įrašo ir pamačiau, kad ant mūsų printerio taip pat yra tos "skylės" ir galėjau per jį nuskaityti tą fotiko kortelę... ko, ko, ko... tikra višta :)
Šiom dienom jau turi būti paskelbtas scrapping.lt konkursas. Tad dar nepav
ėlavau ir galiu parodyti - štai mano pagamintas priziukas - nertos detalės. Padariau paprastą dėžutę ir papuošiau nertom juostelėm ir sagom. Visą šitą galima bus panaudoti skrebukuose. O čia tos mano paskutinės gėlės, kurių nerodžiau - neužmirštuolės. Labai simboliška :) Neužmiršau savo pažado :)

9 komentarai:

  1. labai puikus dėžutės turinys, o jau dėžutės grožis mmmm... svarbiausia kiek gėrio ant dėžutės dangtelio (iškart užmačiau įdomią mėlyną sagutę). jei tik man bus įveikiamas konkursas būtinai dalyvausiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aciu!!! Prizas tikrai puikus :) labai smagu, kad dovanoji savo gerius!!! Vis dar laukiame naujo konkurso ;) kantriai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Wau kaip viliojanciai, konkurso nera, o prizas visame grazume... Vilioja....Dezute fantastine, aguon isvis :)
    Laukiam ..einu rankoviu atsiraityti :)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šaunuolė!!! Tokį nuostabų prizą paruošei :)))))!

    AtsakytiPanaikinti
  5. oho koks prizas!!! o kur konkursas, nukreipk mane i ten...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai džiaugiuosi, kad išsisprendė visos techninės problemos. Matai, kartais visai neblogai, kai viena technika neveikia – kitomis pasidomi... :)

    Na, o prizas, tai aišku, be žodžių... ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Na dar karteli pasikartosiu nerealu priziuka sukurpei :) jau laukiu nesulaukiu busimojo konkurso, nes nuodeme prarast tokia galimybe gauti toooooki nuostabu geri :) neuzmirstuoles isvis fantastika :) man begalo bekrasto patinka tavo nerinukai ir dezute puiki!! saunuole :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. AAaaaciu visoms :)
    Konkursas jau paskelbtas scrapping.lt puslapyje, tad dalyvaukite. Uzduotis nerealiai idomi :)

    AtsakytiPanaikinti