2011 m. sausio 22 d., šeštadienis

"Jūra, smėlis ir tu"/ Море, песок и ты

Turėjau A4 formato Emilijos nuotrauką ir keletą mažų iš tos serijos. Atidėjau. Sakiau, kada reik prisėst ir pagalvot, kaip čia jas sudėlioti. O kai rusiškame bloge "Art Ugolok" pamačiau schemelę, iškart galvoj viskas susidėliojo. Na, ne viskas, bet bent jau nuotraukos. Ir prasidėjo: idėjų marios, nežinau, kurios griebtis (kaip visad :P). Bet galų gale gavosi toks, visai romantiškas skrebukas su dailia didele nuotrauka. Ši nuotrauka turbūt viena geriausių mūsų kukliame archyve, nes pagauta būtent akimirka. Nuostabi gyvenimo akimirka. Žiūriu į ją, ir labai gera :) Ir dar 3 mažos neprastesnės akimirkos voliojimosi smėlyje. Pasidžiaukite ir jūs :P Daryta pagal štai šį pavyzdį. Puošt pradėjau nuo nertų detalių. Nėriau, nėriau ir pamačiau, kad gal su dydžiu kiek persistengiau. Bet gavosi tokia... jūros saulė :)
Skylamušiu išmušiau skylutes ir apnėriau "bangelėm". Panašiai dariau gėlytę su trumpu tekstu-aprašymu, kurį rašiau ratu.
Daug detalių "išplaukė" iš pagrindo popieriaus. Tiesa, pirmąkart perlipau per save ir panaudojau margą popierių, kurį apkirpau. Apskritimus klijavau ir dariau 3D ir dar nupiešiau po baltą taškutį. Žinau, žinau, sakysit (bent jau sesė tai tikrai sakys ir juoksis): "Ir vėl burbulai". Turbūt man dabar burbuliukomanija :) Bet vien dėl to burbuliukų neatsisakysiu :)Kitos naudoja gėle, o man va burbuliukų laikotarpis. Ir tebūna taip:)
Pavadinimas. Hm, sukau ir taip ir anaip ir galų gale štai toks rezultatas. "Jūra" - kartoninės formelės, "Smėlis" - antspaudai ir klijuoti ant 3d lipdukų, "ir" - tiesiog priklijavau, o "Tu" jau panaudojau iš Irmos gautą antspauduką. :)
Страничка по заданию"Арт уголка". Сделана нашей средней дочке. Много деталей подиктовала сама бумага. Цветочки и края бумаги вязала крючком. Название - из 4 отдельных слов, соединенных в круг.

12 komentarų:

  1. Auksaranke, as tau noriu palinketi ne tik islosti konkursuose, bet ir, kad skrebinime isivyrautu tavo stiliaus detales...Zodziu,pagalvok apie savo detaliu gamyba plastu masteliu :)
    Nuostabu, fantastika, nieko panasaus nesu niekur macius ir tai tavo kuryba daro labai ipatinga!
    Linkejimai,
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. WOW WOW WOW! is tiesu, WOW! Nepaprasta, ispudinga ir nuostabu! Nertos detales tiesiog nepakarotjamos! Jei nelaimesi sito konkurso, tai sakysiu, kad tie konkursu rengejai visai pamiso :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Замечательная страничка! А самодельные детальки- прелесть!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kaaaaip smagu gauti tokių komentarų. Ačiūūūū :)
    O kas dėl šio konkurso. Mano skrebukas kaip ir temos neatspindi. Pradžioj galvojau nedalyvauti, bet pažiūrėjau, kad daug tokių kaip mano, "ne į temą". Nors tos temos nesupratau tiesą sakant. Bet pavyzdys patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pamačiau ir likau išsižiojus. Nepaprastai gražios akimirkos, tad ir skrebukas - toks tikras ir perduodantis vasaros pajūryje jausmus.
    gama ir tavosios nertos detalės - kažkas tokio iškart pavergiančio :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nuostabu! Fantastika! Vargu ar pakartojama! :) Ypac zavingos nertos detales.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Puiku!Ikvepta tavo ir Agnejos juriniu skrebuku irgi sukurpiau viena!Sekmes konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Uoj kaip myliu burbuliukus ir visokius apskritimus... :) Pas mane irgi kartą buvo tokia banga, tik ne skrebinime, o keramikoj, taigi labai gerai suprantu tave :)))

    Plius prisidedu prie komplimentų nertoms detalėms ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Великолепная страничка!) Очень гармонично все подобрано!
    Спасибо за участие в задании от АртУголка)

    AtsakytiPanaikinti
  10. NUOOOSSTAABUU,paydžiu sugebėjimo nerti vašeliu,aš nemoku

    AtsakytiPanaikinti
  11. Dekui, deeeekui :)
    Loreta, tai pabandyk, ir ismoksi :) Man nert patinka zymiai labiau, negu megzti :P

    AtsakytiPanaikinti
  12. tiesiog žodžių trūksta aprašyti tokį grožį.

    AtsakytiPanaikinti