2012 m. sausio 13 d., penktadienis

"Dar viena beprotiškai fantastiška diena"

Įdomios idėjos kažkodėl ateina paskutinę akimirką. Ar tai blogai, ar gerai?
Taigi, gundžiausi beveik dvi savaites sudalyvaut konkurse. Ir PAGALIAU susigundžiau :) T.y. aplankė vizija.
Skrebukas "Taip pasibaigė dar 1 (viena) beprotiškai fantastiška diena". Dalyvauju štai šiame scrapping.lt konkurse pagal pavyzdį plius dar - pavadinime reikėjo būtinai pavartoti žodžių junginį "viena diena". Apie darbą.
Nors nuotraukos labai buitinės, fono norėjau tokio mergaitiškai gražių raštų. Ir šis
variantas _ vienas iš vieno :) Dariau su juodai baltom nuotraukom. Jas suklijavau. Tada atėjo mano brangusis ir pareiškė: "O kodėl nespalvota? Padaryk nors vieną spalvotą. Paskutinę, pvz., kur taip gražiai ir saldžiai miega". Geeeras... Pasitaisiau:)
Pagrindinis akcentas - tekstas. Sukarpiau kepimo popieriaus juostelių, ant jų pieštuku rašiau tekstą. Gerai, kad pieštuku, o tai žiūriu, va, į nuotraukas ir matau klaidų. Ištaisysiu :P Paskui tas juosteles karpiau ir klijavau (su man ant kelių strakaliojančia Juna, tad kai kur ir kreivokai gavosi :P ). Kodėl toks sprendimas? Norėjau daug teksto, bet kartu kad ir matytųsi foninis popierius. O tekstas apie beprotiškas (ant liežuvio galo V. Kernagio žodžiai, tad juos ir įrašiau į pavadinimą) mažo vaiko dienas: eina, juda, traukia, į burna kemša ir t.t. ir pan. Visko, žinoma, nesurašiau, bet ką prisiminiau, tą įamžinau :P

Sunkiausia su pavadinimu. Kokį rašysiu, žinojau, bet va kaip parašyti? Kai ką kirtau, kai ką kirpau, tonavau, kai ką išmečiau, kai ką perdariau ir pan. Vietoj žodžio "viena diena" - skaičius. Nes ir taip per daug žodžių. Ir dar keletas mažų akcentėlių. Nemėgstu "dirbtinių" gėlių, bet šią gėlę (ir dar keletą kitokių) laimėjau konkurse su kitu skrebuku, todėl baisiai malonu ją panaudot :) O dar prie pirmos iš kairės nuotraukos klijavau trepsinčias pėdutes, kurios visą dieną lakstė lakstė ir pavargo :)

14 komentarų:

  1. labai labai labai patinka :) ir patinka viskas - mintis, jos išpildymas, išdėstymas. Mergaitė gražuolė :) pėdutės irgi labai gerai mintį atskleidžia. Žodiu, kaip visada, Tavo skrebukai man labai patinka :)Pastebėjau, kad labiausiai jų ir laukiu Tavo profilyje :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. :) Dekui, Neringa, kad uzsuki ir nepagaili geru zodziu:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Koks mielas darbelis ... skaičiau ir vis sukosi mintis ... juk tas pats kaip pas mus ... tokia pat judanti iki paskutinės lūžimo minutės ... Su užrašu ant popieriukų išties nustebinai ... mano situacijoje, kai skrepo priemonės liko Lietuvoje, šu idėja labai verta dėmesio.
    Ačiū už šilumą :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kaip gerai, kad tos mintys paskutinę minutę visgi atėjo ir suspėjai. Labai šiltas, labai mielas. Ir to kepimo popieriaus panaudojimą pasistengsiu užfiksuoti savo galvoje. ;) Ir dar pastebėjau, kad tavo darbuose man visada labai patinka, kaip pasirenki visokius šriftus/raidynus/etc. užrašams.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jurgita, ačiū :) Kepimo popierių dažnai pasirenku (ir skrebui, o ypač - origamiui) dėl to, kad jis patvaresnis, negu šilkinis (ant pastarojo parašyt nesuplėšus būtų užduotis), bet plastiškesnis, negu kreidinis.

    Neringa, tai kad tos mintys, kas liečia konkursus, visad tik priešpaskutinę dieną ateina :P Tada lekiu, stresuoju ir klausiu savęs, kam man to reikia :P Daryti šiaip tik dėl paties darymo - neįdomu, o daryti su mintim, bet paskutinę minutę - rizikinga, kad nespėsiu arba nesigaus, kaip noriu... Žodžiu, BŪTI AR NEBŪTI... Bet kolkas BŪTI - dažniau laimi :P

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Fantastika. Tu visada mane nustebini detalemis, teksto ikomponavimu. Sitas darbelis labai mielas, daug kuo ir man primena mano vaikus. ideja su kepimo popierium pasigausiu ir panaudosiu. Sekmes konkurse

      Panaikinti
  6. Super! labai patiko nuotraukos! ir teksto uzrasymas, beto jo tiek daug! Tikrai labai saunus skrebukas!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai siltas skrebukas, o aprasymas vertas dar atskiru lauru!
    Sekmes konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Man taip pazystamas tas jausmas kai genialios mintys uzplusta paskutinem minutem :D ir tada skubi skubi..... ir svaim didziuojies, kad vis delto :)))
    Smaguoliskas skrebukas :) o ideja su tekstu superine :) jo tiek daug ir taip tinkamai surasytas :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Fantastiska! Pradedant nuotraukom, baigiant super tekstu (prisipazinsiu, kad beskaitant teksto "kasniuka" buvo labai smalsu perskaityti ji visa) ir aisku, visom mini detalem....

    AtsakytiPanaikinti
  10. Merginos, visoms visoms, vienas laaabai didelis ACIUUUUUU :)

    AtsakytiPanaikinti