2011 m. birželio 20 d., pirmadienis

Geros ir liūdnos naujienos

Kol visi namiškiai miega, o aš naktinėju (kas yra laaabai man nebūdinga, bet yra priežastis - pagavo įkvėpimas ), nusprendžiau parašyti kai ką, ką jau senokai "marinuoju".
Turiu gerą naujieną - mes turim didesnį butą. Jau baigiam remontuotis ir tikiuosi iki rudens pagaliau į jį ateisim gyventi, triukšmauti, džiaugtis, verkti ir t.t., ir pan... Taigi, keisim ir prieš kokių 1,5 metų pas svirplelę užsakytą numeriuką (kuris keisis vienu vienetu)ir keliausim netoli: pro langą matysim dabartinį namą. Nenorėjom keisti rajono. Kad nereikėtų keisti mokyklų/darželių, o ir vieta ši mum patinka. Nenorėjom keltis į namą, nes vaikai maži ir vienam iš mūsų tektų dirbti bent pusę etato vaikų vairuotoju ir sugaišti pusę gyvenimo bevežiojant į mokyklas, būrelius ir pan... (geriau tą laiką pasėdėsim prie lango su arbatos puodeliu)...
Ši naujiena nors ir gerą, bet visgi su liūdesio prieskoniu. Kodėl? Ogi todėl, kad teks palikti šiuos namus. Namus, kurie yra GYVI, yra mūsų dalis, čia mums buvo nerealiai gera, čia užgimė mūsų vaikai, čia buvo tiek daug, kad kažin, ar kada dar bus :) Tad žinau, kad išeinant, bučiuosiu sienas ir žliumbsiu...

Beeeeet užtat naujam bute aš, LABAI TIKIUOSI, turėsiu savo asmeninį kampą rankdarbiams ir nereikės lakstyti po visą butą su siūlais arba popieriukais :) Ir tai man taip kelia nuotaiką ir taip stumia kuo greičiau keliauti toliau... link naujo buto :)

11 komentarų:

  1. Sėkmės besikuriant naujame būste. Gyvenime taip sudėta, kad kartais turime palikti kažką brangaus, dėl kažko geresnio ne tik sau bet ir kitiems. Lauksime įkurtuvių ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. oi koks žinomas jausmas....žinau kaip gaila skirtis su tuo kas buvo miela. Aišku, gal tai neprilygsta būstui, bet man taip buvo su pirmu automobiliu - man taip gaila buvo su juo skirtis, jaučiausi kalta, kad jį palieku, lyg kokią išdavystę darydama...
    Džiaugiuosi dėl jūsų naujo gyvenimo etapo ir sveikinu, linkėdama jau kitokių, bet tuo pačiu labai šiltų ir gerų emocijų naujuose namuose!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. dideles sekmes naujame bute ir linkiu kad ivyktu jame daug daug geru dalyku jums visiems na kad ir nebus jie tokie patys kaip ivyke sename bet svarbu , kad dziugintu jus ;-),.. o ir tureti kampeli sau yra labai svarbu ,.. linkiu daug ikvepimo , kad butu ka tame kampelyje kurti :-)

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai smagi naujiena :) nauji namai yra gerai kaip bebūtų gaila senųjų :)
    sėkmės kraustantis (tik nepameskit miniatiūrinių darbelių).

    AtsakytiPanaikinti
  5. Geros kloties įsikuriant:)
    Bet tavo liūdesį labai suprantu, nes man aktualu tas pats....

    AtsakytiPanaikinti
  6. laba suprantu dabartine tavo isgyvenama bukle.. kai reikia keisti mielas namu sienas.. as keli menesiai nusiteikineju, kad tai bus tik geriau, bet taip sunku pakuoti daigtus.. tad linkiu tik sekmes sekmes ir prisijaukinti naujasias namu sienas ir susikurti pati nuostabiausia ir jaukiasi tavo kurybini kambeli :) sekmes :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Oij kaip sveikinu ir džiaugiuosi. Linkiu susikurti tokius namus, kad tai būtų paliktųjų tęsinys :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Manau, ne vienas esame patyrę panašių jausmų... Labai suprantam. Tad linkiu, jog naujieji namai kuo greičiau apaugtų ne mažesne meile ir sentimentais nei senieji, ir kad kuo greičiau jau naujojo buto sienas norėtųsi išbučiuoti - tik jau ne žliumbiant, o krykštaujant iš džiaugsmo. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Dėkui :) Jau greičiau noriu, kad visa tai įvyktų, nes baisiai sunku gyventi dvejuose butuose iš karto ir blaškytis. Tik vieną procesą visgi norėčiau praleisti - daiktų pakavimo ir pervežimo :P

    AtsakytiPanaikinti
  10. auksaranke- viskas juk i gera... nauji namai, nauja erdve, naujas ikvepimas, naujos mintys, naujos nuotaikos... nauja patirtis... juk tai nuostabu. Sveikinu ir linkiu gero isikurimo :)
    As siuo metu savo senuose, bet apsivertus remontais... eh minciu ir daiktu kavardakas, bet koks geris, kai viskas nusidazo kita spalva :)
    Sekmes,
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  11. tiesa pamirsau pamineti Svirteles kuryba nuostabi! Numeris gerulis :)

    AtsakytiPanaikinti