2011 m. vasario 2 d., trečiadienis

Dovanoju maudymosi (arba ne) kostiumėlius

Keista rašyti apie juos, kai už lango sninga.
Prieš keletą metų ruošiau "Rankdarbių kraitelės" priedą "Atostogas". Ir nunėriau jam maudymukų. Galvojau, gal kada parduosiu, bet jau praėjo net ne porą metų, o maišas su jais sėkmingai keliauja iš kampo į kampą. Pasiūliau vienai pasiimti, kitai. Visos: "Gerai gerai, kada nors..." ir tuom pasibaigė. Bet tikiu, kad yra žmonių, kurie norėtų. O aš noriu jais atsikratyti, t.y. padovanoti :) Kodėl nesipuošiu pati? Su mielu noru pasipuoščiau, tik mano liemenuko dydis - D, o mano nerti - kokiam gal B dydžiui. Tad elementariai- nesutalpinu savo turtų :P
Kaip su jais maudytis, pasakysiu tiesą - neįsivaizduoju, bet tokioms kaip aš-nemėgstančioms maudytis, tikrai tiktų. Siūlai geri, kokybiški. O ir jeigu esat nestandartinės figūros, kelnaitės galima pasididinti, nes su raišteliais.
Taigi, arčiau reikalo. Noriu padovanoti, bet su keliom sąlygom. Pirmiausia, nenoriu siųsti niekur , tad norėčiau, kad užsuktumėt (kartu ir pasimatuosit). Ir dar pirmenybė - mano bloge prisiregistravusiems, nes juos bent kažkiek pažįstu. Jeigu kažkuris patiko - rašykite man laiškutį (el. adresas prie profilio). Lauksiu laiškų iki šios savaitės pabaigos. Jeigu jau nelemta, tai ir liks gulėti maiše toliau. Kol mano panos paaugs :P
"Šokoladas su riešutais" . Gal netgi C tiktų, didžiausias iš turimų (krūtinei didesnei).
Kelnaitės pasididina. Medvilnė+viskozė "Ruda - balta". Medvilnė+ viskozė "Sportinis". Pieno baltumo su juodu. Medvilnė(juoda) ir sintetikos (pieno baltumo). Čia tai jau ir didesnei, ir mažesnei tiks :) Priekis. Nugara. "Salotinis". Labai atviras, mažesnei krūtinei. Miniatiurinei moteriškei arba paauglei. Siūlai pusvilnoniai. "Trikampinis". Sujungtas. Medvilnė+viskozė. Aukštesnei labiau tiks, nes nėriniai ant pilvo gražiau guls.

9 komentarai:

  1. Sėdžiu ir galvoju, kad noriu.. bet aš Kaune: labai jau sunku būtų į Vilnių atvykti artimiausiu metu...hmm :/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai norėčiau pirmojo, tik vat su tuo dydžiu nelabai žinau...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na, problemos visos issprendziamos. Gal kas galiis pazistamu pavaziuoti ir pan...Rasykite, prasom, man asmeniskai el. pastu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kadangi aš toli toli, tai jau ir nepretenduosiu į šituos grožius...
    Na bet, bet kokiu atveju, galvoju, pagirsiu ;) Ypač pirmieji du patiko ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai nuostabus kostiumeliai, tikri meno kuriniai! As irgi i juos nepretenduoju, bet bus laimingos tos, kurios gaus, tikrai!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Dekui uz gerus zodziu.
    Bet visgi isitikinau, kad nelabai kas ir domisi. Pirmojo tik uzsisake, o visi kiti - laisvi. Hmmm, nejau nera megeju?

    AtsakytiPanaikinti
  7. auksaranke, manau, visa problema dydžiuose... Man, pvz., žalias dar labai prie širdies, bet tai kas iš to? Nei aš miniatiūrinė, nei paauglė... :))))

    AtsakytiPanaikinti
  8. Oii-oioiii!!! Vos nepraleidau - gal dar liko pirmas ar salotinis? :))))

    AtsakytiPanaikinti
  9. Pirmas ir salotinis rezervuoti. Kiti laisvi :)

    AtsakytiPanaikinti