2011 m. vasario 17 d., ketvirtadienis

Vasario 16-oji

Vakar vaikai atsikėlė anksti.
- Šiandien šventė?
- Taip.

- Reiškia važiuosim.

- Turbūt.

- Tai tada reik vėliavėlę padaryti.

Pusvalandį kerpa, klijuoja. Pasiruošiam ir iškeliaujam. Tradiciškai - į aikštę prie prezidentūros.
O dieną prieš tai šventę šventė darželyje. Reikėjo pasipuošti. Tad nėriau trispalvę kepuraitę. Pradžioj nėriau Junai, kaip bandomajam triušiui :) Nes nesugalvojau rašto. O jau nuo kokios 5-os eilės nusprendžiau nerti gėles (kažkur mačiau tulpes tokias, lyg ir servetėlė buvo): geltonos spalvos - šaknys, žalios - lapai, o raudonos - žiedai. Visai neblogai gavosi, tad toliau nėriau Emilijai. O Erikai planavau nerti kitaip, bet į mokyklą nėjom, tad nunėriau tik juostą. Paskui užbaigsiu, švenčių dar bus. Na ir vaikams pareikalavus, surengėm mažą fotosesiją :) Tokią, labai labai kuklią. Aprengiau taip pat simboliškai - vieną - žaliai, kitą geltonai, o pačią mažiausią - raudonai. Kad netiukšmautų, gavo siūlų :) O čia aš ir mūsų 3 maži piliečiai. Pats mažiausias nepabudo net kai šaudė :P

7 komentarai:

  1. Kaip smagu!!! kokie jūs pilietiški!!! Labai graži fotosesijos nuotrauka "geltona-žalia-raudona"! Galima net į kokį tautišką konkursą siųsti :-)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Auksaranke, puikus pasiruošimas :)))
    Ieva teisi, tikrai galima keliaut į kokį konkursą su visa tautine vėliava, padaryta iš vaikų :)))
    Klausimas ne į temą. Labai įdomi nešyklė vaikučio, man, retai apskritai mačiusiai nešyklių, labai įdomu ar patogu??? Kiek ilgai gali tai nešioti mažąjį žmogelį?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkui, Ieva :)
    Aurelija, nesiokle pati paprasčiausia, turgui pirkta už kokius gal 30 lt. Tiesiog dar dekiuku apklojau, nes šalta, ir dar vėjelis į nosį, tai mūsų kūdikis tada verkia :) O nešiojau visui vaikus tokiose, Erika virš metų nešiojau. Jau sunki buvo, bet visvien lengviau, negu ant rankų nešt. Junai jau 7 mėnesiai, tai dar iki tol, kai pradės vaikščioti, nešiosiu. Ir kol vairuot pati nepradėsiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Niu labai labai gražios lietuvaitės ir kepuraitės nuostabios :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Beliko tik vasaros sulaukti,jau kai pasipuosit per Mindaugines

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aha, mintis skaitai :) Dar jeigu knyga rasiu, juostas reik padirbti :)

    AtsakytiPanaikinti