2010 m. lapkričio 30 d., antradienis

Skrebukas "Burbulai"

Po pirmojo skrebuko pasakiau, kad tai turbūt bus pirmas ir paskutinis. Bet jau po kelių dienų pradėjau kitą. Pradėjau, nes ir vėl susigundžiau konkursu. Štai toks Irmos Peredne skelbiamas konkursas. Na ir kas, kad tai tik antras darbas. Už bandymus gi niekas nemuša, ar ne?
Kodėl gi susigundžiau? Pirmiausia, norėjau dar kokį padaryti, bet kolkas turiu labai mažai priemonių bei popierių. Todėl idėja panaudoti gofruotą kartoną labai buvo laiku ir vietoj. Ir kaip tik vyras ruošėsi išmesti duonkepės dėžę. Tad sukarpiau ją.
Norėjau panaudoti nuotrauką su muilo burbulais. O kol ieškojau, radau net 3 tokias. Tad visas ir panaudojau.
Taigi. Vaikai auga, o žaidimai lieka tokie pat :) Štai tokie mūsų "Burbulai".
Norėjau tokio, ale kaimiško skrebuko. Todėl panaudojau lino nėrinukus. O tarp jų įkomponavau siūlus. Tada su neseniai įsigyta mašinėle išspaudžiau reljefinius burbuliukus. Kadangi nuotraukos darytos skirtingais metais, prie kiekvienos parašiau juos. T.y., spausdinau, su kepiniams skirtais antspaudukais :) Raideles kirpau ir klijavau. Tik kažkaip man pernelyg saldžios pasirodė ir truputį krito iš konteksto, tad jas dar papuošiau siūlais. Na ir kai jau viską suklijavau bei pritvirtinau, vykdžiau pagrindinę konkurso sąlygą: peiliuku pjoviau kartoną, drėkinau gabaliukais ir plėšiau, kad matytųsi pagrindas. O viršutinio kartono sluoksnio burbulai visgi liktų (jie nėra priklijuoti atskirai, tai yra karpinys su paliktom detalėm ir nuplėštu fonu). Kad būtų tolygus perėjimas nuo lygaus viršutinio sluoksnio link banguoto antro kartono sluoksnio. Štai taip, jūsų teismui :P

14 komentarų:

  1. Oi, kaip grazu!!! Natalija, tiesiog nuostabus burbulai! Ir kaledinis atvirukas fantastiskas - vakar grozejausi!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super!TIk pati zinai kas man kliuna (aprsaymo man truksta gi :D), bet suprantama,kad nelabai ir yra ka parasyt,kai anksciau tas skrebinimas nebuvo aktualus ir jokiu datu,prisiminimu nesizymejai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Koks superinis skrebukas!!! O jau tie burbulai, kurie ant pagrindo, tai iskarto uzkliuvo, nes matosi, kad neklijuoti, bet ir nesitikejo, kad taip su jais "vargai"! Labai originaliai!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Im-bear, aciu labai.
    Lemurka, kaip ir sakiau tau, tikrai nenoriu is galvos kazka kurt ir rasyti am, kad parasyti. Bet jau kita skrebuka (tikiuosi bus greit ir bus tas, kuri dabar planuoju) padarysiu su aprasymu. Pasistengsiu padaryti :P
    Leja, dekui. Uztrukau - tikra tiesa,nors ne tiek, kiek atrode, bet uztat malonumas koks. O kol yra malonu krapstytis - butinai tai ir darysiu :P

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dievinu burbulus, tai šis skrebukas tiesiog pilnas šio gėrio ir taip dera :) labai gražu, nu bet ir kantrybės isikūnijimas tu, kad taip gražiai burbulus ant pagrindo palikai, nerealu. Patiko ir nuotraukytės, nors skirtingais metais darytos, bet burbulo mistika sujungtos :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aciu, Sypseniki. Kantrybes turiu, tik laiko- nevisada:P

    AtsakytiPanaikinti
  7. Nuostabus konkursinis. Patiko man naturalios, 'kaimiskos' spalvos. Prie ivairiu spalvotu nuotrauku, kaip tik! nekonkuruoja demesio nuotraukom. Daug cia smagiu detaliu...i toki galeciau ilgai ziureti bei nagrineti ;)
    Tikiuosi kad tai ne paskutinis skrebukas ir dazniau sudalyvausi mano rengiamuose konkursuose.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Konkurso Nr.15 (panaudoti gofruotą kartoną) nugalėtoja yra Auksarankė su priziniu darbeliu Burbulai.
    Nuoširdžiai sveikinu!
    (P.S. prašau atsiųskite man savo duomenis kad galėčiau Jum atsiųsti priziuką: irma0408(eta)yahoo(taškas)com

    AtsakytiPanaikinti
  9. Irma, aciu uz konkursa, aciu uz ivertinima, ir .... aciu uz priza (pas mane jau Kaledos :)kaip smagu ) :) As tokia laiminga siryt, labai. Nuotaika pakelta iki pat Kaledu :)
    O darbeliu dar bus, jau jau pribrendau kitam :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Valioooo!!! Natali, sveikinu!!!! Tikrai vertas prizu ir I vietos darbas!!!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Lemurka, Im-bear, aciu, aciu, aaaaaciu :) Vaikstau visa apsipatenkinus :P Ir niuniuoju linksmas daineles :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Puikus, pirmos vietos vertas darbas! Sveikinu!!!

    AtsakytiPanaikinti