2010 m. lapkričio 21 d., sekmadienis

Pirmas skrebas

Pirmas mano skrebas. Pastumėtas gražių nuotraukų, sukeliančių man daug malonių prisiminimų ir jausmų, ypatingų ypatingo mūsų gyvenimo laikotarpio.
Darbas padarytas gan greitai, tik gabalais. Karpinį paruošiau jau turbūt prieš mėnesį. O ką paskui daryti, niekaip nesugalvojau. Tai ir atidėjau. Apie skrebą žinau dar labai mažai. O ir darydama šį darbą neieškojau pavyzdžių: dėliojau spontaniškai. Bet sesės darbai taip įkvepia, kad negaliu ir aš neišbandyti. Nupirkau kelias priemones, popieriaus ir raideles. Vakar atsisėdau - ir užbaigiau. Susidėliojo viskas savaime, nieko nereikėjo galvoti (tik kiek kreivokai nufotkinau, bet jau tingiu laukti, kol saulė pasirodys :) ).

Apie darbo eigą. Pirmiausia, kaip rašiau, iš akvarelinio popieriaus iškirpau pagrindą. Raštą kirpau tokį pat, kaip ir ant mano audinio (kuris nuotraukoj). Paskui akvareliniais dažais ištapiau karpinį. Palikau tik rėmelį apie nuotraukas neliestą. Panaudojau raides, kurias taip pat patonavau. Žodį "liko" rašiau ranka, nes antspaudukų tinkamų neturiu. Na ir dar prikarpiau daug apskritimų iš akvarelinio popieriaus, kurie ir tapo mažiukais akcenteliais. Labai laukiu komentarų :)

9 komentarai:

  1. labai šaunus skrebukas :) mane labiausiai ir žavi tai kas spontaniška, be taisyklių. tiegiog nuskraidintos mintys ant popieriaus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man labai patiko-tiek kompozicija,tiek spalvos (kurios tikiu tikrovej visai kitaip atrodo,a ne?),tiek karpinys.Super!Su pirmuoju skrebuku!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinu su pirmuoju nuostabiu skrebuku, kuriame nuostabios nuotraukos ir labai prie jų derantys karpinys, labai darniai viskas žiūrisi :) šaunuolė, taip ir toliau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mazojira, Lemurka dėkui. Pagrindo spalva - juodo šokolado, o nuotraukas užsakinėjau su sepijos efektu. Tai tikrovėj biški kitokios spalvos.
    Sypsenki, ačiū. Tikiuosi, pirmas, bet ne paskutinis :P

    AtsakytiPanaikinti
  5. nuostabus darbelis ;) sunku patikėti, kad pirmas :P o jau karpinys koks... šaunuolė

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveikinu su pirmuoju skrebuku!!! Atrodo puikiai - niekada nepagalvociau, kad tai pirmasis :D Raizinys atrodo nuostabiai ir ideja atkartoti sukneles rasta - nuostabi:D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Na, labai žavinga. Niekaip nepatikėčiau, kad tai pirmas darbelis...Labai gražu, o nuotraukytės, tokios jaukios ir šiltos...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Oij kaip gražu!Viskas taip suderinta, sudėliota - man labai patinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Visoms: a-ciu, a-ciu, a-ciu. Galvojau, kad bus pirmas ir paskutinis darbelis. Bet pasirodo - jau nebe. Bus dar bent vienas :)

    AtsakytiPanaikinti