2010 m. lapkričio 15 d., pirmadienis

Dovanoti ar gauti?

Kas smagiau, dovanoti, t.y. duoti, ar gauti?
Mėgstu dovanas. Tik ne iš serijos "apsikeiskim pinigais" arba " ko nori gimtadieniui?". Man patinka netikėtos dovanos. Tai gali būti bet kas: rankų darbo... koldūnai, svogūnų pintinė ar panašiai. Ir linksma, ir nepakartojama, ir iš visos širdies :) Bet visgi didžiausias malonumas - dovanoti. Smagu kitam praskaidrinti nuotaiką. Dovanoti savo dėmesį, truputį laiko ir pabūti mažu angeliuku, pildančiu norus ir svajones. Ir nelaukti Kalėdų.
Paruošiau dovanėlę sesei. Eilinę :) Bet kartu ir neeilinę :)
Šiaip, be progos. Tikiuosi, kad patiks. Tikiu, kad patiks :) Laukiau, kol galėsiu jai ją padovanoti ilgokai (nes gyvenam ne vienam mieste). Oi, kaip laukiau. Šimtą kartų vos neprasitariau :) Bet lyg ir atsilaikiau :)
Ir dovaną įpakavau (kas man nebūdinga, bet aš pasitaisysiu). Ir net kortele papuošiau. O kortelei nunėriau gėlytę (vąšeliu). Galės išardyt ir panaudot kam nors kitam :)

4 komentarai:

  1. Oi, kaip mėgstu tokius niekučius... gauti:D Pati kažkaip neturiu kada taip krapštinėtis... Kai gauni dovaną Nuo..Iki , tai taip smagu, kai supranti, kad kiekviena smulkmena toje dovanoje apglavota ir daryta , galvojant apie tave. Smagu...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau gavau.Likau be zado. Net nezinau kaip ir atsidekot...ir ka bepasakyt...Aciu tau labai. Tikras draugas :*

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai miela ir šilta...ypač, kad tai dovana sesutei :))))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Lemurka, atsidekosi, jeigu naudosi pagal paskirti. Ir dziuginsi mus savo nerealiai srebais :)

    AtsakytiPanaikinti