2010 m. spalio 1 d., penktadienis

Uffff... Susitvarkiau :)

Žinoma, galiu kaltinti nerealų gyvenimo ritmą, begalę darbų, darbus po darbų ir darbus laisvalaikiu, bet kažin, ar tai bus tinkamas pasiteisinimas. Tačiau kaip ten bebūtų, bet visiškai apleidau vieną svarbų reikalą. Tai - nuotraukos. Paskutinė buvo daryta... prie 6 metus. Turim kalnus nuotraukų kompiutery, o vat popierinių - ne. Tad teko gerą savaitę pasėdėti. Ir štai vakar baigiau šį darbą ir užsakiau ... beveik 500.
O ta proga - keletas nuotraukų iš seno archyvo, labai tinkančios šiandienai, kai už lango vos keli laipsniai šilumos. Darytos pirmu fotiku, kuris nelabai koks buvo, mat susifokusuodavo kas 5-ą kartą. Bet kartais pasisekdavo kai ką išspausti.

3 komentarai:

  1. Vat popierinės nuotraukos ir pas mus skaudi tema. Kol neturėjom skaitmeninio fotoaparato, o tik paprastą "muilinę" viskas buvo kitaip, nori pamatyti rezultatą - eini darytis nuotraukų, o dabar kompas pilnas nuotraukų, bet ne albumai. Reiks ir mums kažkaip prisiruošti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jo,su tom nuotraukom taip jau yra siais laikais. Mano irgi metus nedarytos. Reikia kada irgi prisest.
    Ta pirmoji su zole - super. As jos net popierini varianta turiu:P

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai laukiu, kai galima bus tokių apšerkšnijusių nuotraukų padaryti daugiau. Ir gal užsisakysiu iš gamtos kokių popierinių, nes kolkas tik su mūsų šeima užsisakiau :)

    AtsakytiPanaikinti