2010 m. sausio 23 d., šeštadienis

Temariai

Na va, po gerų naujienų iš gydytojos, po truputį grįžtam į normalų, bet kiek sulėtintų "apsukų", gyvenimą. Dar negaliu lakstyti, persidirbti ir pan., bet jau galiu judėti, sėdėti ir kažką veikti :)
Pirmiausia, kas nors rankelėm paminklinti... Jos visgi pasikankino: šitiek laiko be darbo... Tad išsitrakiaukiau pirmą pasitaikiusį rankdarbį. Po Kalėdų darėm tokį mini susitikimą su meškiukų konkurso nugalėtojomis. Ir mokėmės daryti temariukus. Na, kaip žinia, vienam reikia nemažai laiko, o kai visos ištroškusios bendrauti, seniai nesimatė ir pan., tai iš tikrųjų per vakarą tik pradėjom savo temariukus. O ir pabaigė iš mūsų ratelio tik viena. Taigi, Ieva užbaigė štai tokį romantišką gražuolį.
Na, o manasis "rudeninis" va toks. O šitie iš senesnių. Su rožiniais siūlais - publikuotas žurnale, o va kitas, didžiausias iš visų mano darytų ir su "paslaptim" viduje - dar niekur nerodytas.

3 komentarai:

  1. Džiaugiuosi, kad nuotaikos ir savijauta gerėja, linkiu tau stiprybės, kantrybės ir ramaus, jaukaus laukimo. Tikiu, kad viskas bus gerai!
    O temariukas-gražus, toks raminantis...
    Kaip gi man atiduoti tavuosius siūlų kamuolėlius?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Uch. Labai džiaugiuosi, jog jaučiatės jau geriau :) Stiprybės ir sveikatytės jums abiems ;)
    Gražūs temariukai. Pirmą kartąmatau tokį daiktą o_O

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ieva, gal dar susitiksim kada, arba perduok Inai - as pro jaidarba vaziuoju, tai uzsuksiu. As pamacius tavaji "pirma" net isisziojau - labai jau gera mokine :)
    Miele, smagu, kad temarius pamatei pirmakart. Reiskia, yra dar ka atrasti. Bent jau man naujos technikos atradimas - stebuklais kvepentis dalykas :)Internete ivedusi "temari" rasi tieeeeeek daug groziu, kad gal pati susigundysi pabandyti sukurti bent viena :)

    AtsakytiPanaikinti