2012 m. sausio 4 d., trečiadienis

"Tu esi mano gyvenimo melodija" / "Ты - мелодия моей жизни"

Šis skrebukas pradėtas per didįjį skrebukių susitikimą rugpjūtį. Beliko tik tekstą įrašyti. Bet anam šurmulyje sunku buvo susikaupti. O norėjosi parašyti gražiai :) Tad ir atidėjau darbą į šoną, kol mintis kokia ateis :) Ir juodraštyje ją užrašiau jau prieš gerą mėnesį. Pati sau pajuokavau, kad beliko tinkamo konkurso sulaukti, ir tikrai užbaigsiu. Ir sulaukiau :)
Skrebukas vyrui "Tu esi mano gyvenimo melodija". Su nuotrauka, kur jis toks, labai JIS, paskendęs savo mintyse. Darbas paprastutis, vyriškas variantas. Pastebėjau, kad skrebukai su Eriku labai lengvai pasidaro be jokių kankinių. Ir jie turi kur kas mažiau visokių detalių.Gal čia iš pasąmonės išlenda, nes žinau, kad jam nepatinka daug visko :)
Pagrindinis akcentas - tekstas, kirptas po raidelę : "Tu esi mano gyvenimo melodija. Tu esi mano gražiausia daina. Sukurta tik man, tik man suprantama ir artima. Kartais liūdna, kartais džiaugsminga. Bet visada MANO. Visada laukiama ir teikianti malonumą." Kirpau "plokštelę" iš popieriaus, ant jos klijavau nuotrauką. Plokštelę prasiuvau skirtingų spalvų siūlais. Turėjau porą plokštelių dėklų, tai nuo jų iškirpau dainų pavadinimus, kurie man visai tiko :) Ir psio. Dar mažiukas paukščiukas, gabaliukas popieriaus su natom. Elementaru :) Dalyvauju ARTugolok konkurse "Monochrom" . Поучаствую в конкурсе странички №67 "Монохром" "Арт уголка" .
Страничка моему мужу, меломану. Пластинка - из бумаги прошита разноцветными нитками. С боков - с обложки пластинки вырезаные названия песен про любовь. Главный акцент работы - текст, вырезаный по букве: "Ты - мелодия моей жизни. Ты - самая красивая моя песня. Созданая только для меня, понятна и близка только мне. Иногда грустная, иногда веселая. Но всегда МОЯ. Всегда так близка и так приятна."

25 komentarai:

  1. Cia skaitosi paprastutis? Ojej tada apie save visai patylesiu :))) Labai saunus darbelis, ir visai neatrodo paprastas, o originalus, iskirtinis ir apskritai puikus!!!! Is pradziu pagalvojau, kad cia tikra plokstele, o pasirodo ir ja padarei is popieriaus!!! Man labai patiko!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Puski, ACIUUUUU :) Is tikruju ilgai uztrukau su tekstu, bet visa kita kazkaip greit susideliojo. Cia turbut SB-kiu susitikimo aura veike: visos dirba, tai linksmai ir lengvai ejosi :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu pagaliau! Ilgai uzsiteses gimdymas,bet to vertas:D Super!labai patiko!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Fantastika. Erikas manau liko labai pamalonintas. Ir turėjo skraidyti, taip sakant banaliai, devintam danguj.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai labai grazus skrebukas. Mano skonio ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Lemurka, ne laikas jam buvo tada, reikejo pribresti :)

    Jurate, ne, tikrai ne 9 danguj, nes gi buvo pamalonintas vasara. O dabar pasake, kad gi jau sita mate. Sakau, zodziu nebuvau gi dar parasius :P Na, jo, sako, geri zodziai :)

    Grikute, labai malonu :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Mačiau šio skrebuko užgimimą per susitikimą, labai, labai patiko !Sėkmės !

    AtsakytiPanaikinti
  9. nerealus skrebukas, buvau primirsus kad ji darei, bet kai papasakojai prisiminiau. labai graziai ikomponavai teksta. tiek turi kantrybes karpineti smulkias raideles.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Na va pagaliau sulaukiau :), o išties labai labai laukiau, nes taip ir galvojau kad šis darbelis bus (irgi) labai labai super įdomus, originalus. (Vau kaip gražu, norėčiau ir aš turėti kokį kokį....
    FANTASTIKA :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Sypseniki, dekui :)

    Linaja, kai uzbaigiau, pagalvojau apie tave, kad va, yra keleta zmoniu, kurie vis pasidomi, kada si skrebuka uzbaigsiu :) aciu uz malonius zodzius :)

    *ЧеРеПаШкА*, spasibo :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. superrr skrebukas :)
    labai tinka Erikui, manau, kad jam turėjo labai patikti.
    Taip viskas skoninga, stilinga, pati mintis nuostabi ir išpildyta ji puikiai.
    sveikinu :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Очаровательная и стильная страничка!
    Спасибо за участие в задании от АртУголка!

    AtsakytiPanaikinti
  14. Fantastiškas skrebukas!!! Labai labai... ;)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Dideliausi sveikinimai laimejus konkursa!!! Tu saunuole, labai dziaugiuosi tokia tavo sekme :)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Очень интересная страничка! И сразу привлекает внимание! :)

    AtsakytiPanaikinti
  17. Assol, aciuuuu nuosirdziausias :)

    Lazio, spasibo ogromnoje :)

    AtsakytiPanaikinti
  18. Очень здорово и необычно! Поздравляю с победой в Арт-уголке!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man patinko. Поздравляю с победой! Очень достойно и слова прямо берут за душу.

      Panaikinti