2011 m. rugsėjo 27 d., antradienis

"Varlių princesijos"

Turbūt paskutinis skrebukas. Savo planą (padaryti po 2 skrebukus per mėnesį) jau įvykdžiau, tad mėnesį - kitą galėsiu ramiai užsiiminėti kitais dalykais :)
Šis darbas apie mūsų gamtos mylėtajas: kiekvienai princesei po princą - varlių :D. Kurios negali gyventi be varliukų, vabaliukų ir kitų gyvių. Pasikankinau aš su juo, bet pribaigiau :D Pasikankinau, žinoma, dėl margo pagrindo: tokie margi kažkaip blaško dėmesį ir darbas užtrunka bent dvigubai ilgiau. Jeigu renkuosi vienspalvį, padarau daug greičiau. Beeeet... šįkart popierius taip prašėsi panaudojamas, kad per kančias, visgi įveikiau... Turėjau daug mažų nuotraukėlių su lelijom, tad jas iškirpau ir "pagaminau" karūnas mūsų princesijom. Prie dviejų mažų varlių nuotraukėlių pratupėjau ilgiausiai. Nes norėjau panaudoti būtent jas, o jos buvo per žalios. "Pataškavau" aplink varles juodu tušinuku, kad prislopint tą žalią foną. Nuotraukas dėjau ant skylamušiu pagražinto pagrindo, kurios šone - kirptos bangelės. Pavadinime - "Princesijos", nes tuo metu visos princesės buvo mūsų vaikų vadintos būtent "princesijom" ir niekaip kitaip. Dabar jau "princesės", bet gaila būtų neįamžinti šio juokingo naujadaro :)Turėjau tokį žalią lapą, kuriame puikavosi labai gražus ornamentas. Jau seniai apie jį galvojau, bet kažkaip vis netiko prie darbų. O šįkart tiesiog puikiai įsipaišė. Jį iškirpau ir klijavau ant tamsesnio žalio, o paskui - ant geltono, primenančio leliją, pagrindo. Vos nepamiršau svarbiausio :P Šis skrebukas buvo darytas pagal užduotį. Aš gi laimėjau konkursą (apie tai skaitykit čia) ir tapau kviestine dizainere. Tad kviečiu ir jus dalyvauti štai šiame konkurse pagal pavyzdį, kuriuo ir rėmiausi darydama šį skrebuką:)

8 komentarai:

  1. Labai gerai nuteikiantis skrebukas. Ir princesijos ir varlijai nuostabūs, o bendras vaizdas super.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man irgi labai gražu :) detalių, kaip visada, įdomių prikūrei :) ir labai įdomu pažiūrėt skirtingų darbų ant tokio paties popieriaus :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nugriūk, koks nuotaikingas ir margas. Labai fainas. Puikiai susitvarkei su margu fonu (aš dar margų imti nedrįstu).

    AtsakytiPanaikinti
  4. man labai labai patiko karūnos ir princesijos :)
    super :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dekui visoms, baisiai smagu skaityti komentarus :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Esi be galo kūrybinga ir labai labai begalybę fantazijos turinti asmenybė. O skebukas, tai kažkas nerealaus :) O kada baigsi ta su viniline plokštele,kurič pradėjai screb susitikime, labai knieti pamatyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dekui, Linaja. Ta su plokstele baigsiu, kai galvoje susigules tekstas. Kolkas tik viena eilute galvoj, o norisi parasyti tiek daug... Ir graziai...

    AtsakytiPanaikinti