2011 m. liepos 29 d., penktadienis

Diena "X" ir dar daug visko :)

Aš niekur nedingau. Tiesiog - turėjau daug darbų. Šitiek visko prisikaupė... Bet nusprendžiau apie tai viename įraše pasipasakot :)
Pirmiausia, atėjo diena "X", kurios laukėm su nerimu, ir per kažkokias 5 valandas pertempėm visą savo turtą iš vieno buto į kitą. Tiesa, prieš tai gerą savaitę pakavau. Baisus darbas, bet aš, skirtingai negu vyras, kuris pasakė, kad daugiau gyvenime niekur neišsikels, kada nors pakartočiau :) Už kokio dešimtmečio :) Tada prasivalai nuo nereikalingų daiktų nerealiai:) Tai va, mes jau porą savaičių gyvenam naujuose namuose. Didžioji dalis turto taip ir ilsisi dėžėse ir maišuose, bet rankdarbius jau pirmą dieną pradėjau išpakuoti :) Ne vien dėl to, kad baisiai jų reikia, bet dar turėjau kai ką padaryti. Apie tai -paskutinėje pastraipoje.
Antras dalykas, kuriuo noriu pasigirti - senkdaikčių turguje rastu lobiu. Važiau, žinoma, visai ne to, o ir pinigų tikrai negalima buvo leisti papildomų, beeet... Nusidėjau. Aj, mažiau pavalgysim :), užtat nesikankinsiu, kad nenupirkau :) Žodžiu, pas viena močiutę, kokių 70 metų tai tikrai, radau daug visokių siuvinėtų grožių. Tarp visų servetėlių pas ją gulėjo siuvinėtas daikčiukas, kurį jos mama pasivilkdavo po suknele. Siuvinėtas rankomis ant plono audinio gruzinų moterų: "Ten visos moterys tokius turėjo. Aš dar visai maža buvau"... Apsukau gal kokius 3 ratus, nupirkau broliui dovaną, dėl kurios ir važiavau. Ir sugrįžau pas moteriškaitę. Išsiprašiau, kad nuleistų tiek, kiek man liko pinigų, ir ji sutiko. Dabar TURIU. Nunėriau petnešas, po frivolite drugeliai paslėpiau visas dėmeles ir skylutes. Ir galėsiu kada karštą vasaros dieną plazdenti :) Už nuotrauką ačiū Neringai, su kuria ilgą laiką sėdėjom viename kabinete, ir kuri nepatingėjo pasivaikščiot su manim ir pafotkint :)
Trečias dalykas, prieš išsikraustant iš savo geros pažįstamo Inos gavau.... gimtadienio dovaną. O mano gimtadienis buvo balandį. Ale kaip smaguuuu. O ypač kai pamačiau, kokio dydžio ir svorio dovana. O kai ją išpakavau - išsižiojau. Knyyyygos. Kaip pasakė Ina, tikiuosi, tokių neturi, nes šiuo dalyku dar neužsiimi. Ne, neturiu, kolkas netapau :) Bet ką gali žinoti, kuo "susirgsiu" ryt :) O knyga - geriausia dovana, kuri gulės ir kantriai lauks savo eilės. Ir tikrai jos sulauks :) Ačiū tau, brangioji.
Na ir turbūt paskutinis dalykas, apie kurį norėjau parašyti. AAAAAAš laimėėėjau :) Ar pamenat, rašiau, kad dalyvavau konkurse rusiškame forume Artugolok "Raidė kaip art objektas". Tai va, buvau tarp geriausių ir mane pakvietė sekančiai užduočiai kaip kviestinę dizainerę (apie tai - štai čia) :) Ir būtent dėl šios priežasties pirmiausia buvo išpakuotos rankdarbių dėžės. Greit startuos naujas konkursas ir aš galėsiu parodyti, ko pridirbau :)

2 komentarai:

  1. Dydeliausi sveikinimai visom prasmem!!! Ir jaukaus isikurymo!
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinimai!!!! Labiausiai džiaugiuosi ir sveikinu su laimėjimu:) Tai netikėčiausias ir didžiausias momentinis džiaugsmas, skatinantis nesustoti. saėkmės, Auksaranke!!!

    AtsakytiPanaikinti