2011 m. gegužės 17 d., antradienis

Darom lėliuką :)

Na, mes su Eriku šio meno lyg ir išmokom :) Turim 3 lėliukus :)
O jeigu rimtai...Nusipirkau naują knygą "Modelino enciklopediją". Man labai patiko. Didžiąją dalį perskaičiau, sužinojau daug, radau atsakymus į nemažai klausimų. Na ir Erika pagriebė po manęs. Ir vėl: "Noriu to, noriu ano". Gerai, jau, gerai. Šeštadienis kaip tik turėjo būti ramesnis. Tai susėdom. Intike susiradau įvairių pamokų skirtingų technikų. Peržiūrėjom su Erika draugiškai. Siūliau lipdyti gal kokius auskarus. Bet ji visgi "noriu lėliuko". Prisiminiau, kad turiu iš sesės gautą iliustruotą pamoką (t.p. rastą interneto platybėse). Lėlių senokai jau nesu lipdžius.
O lėliukų išvis - niekad nebandžiau. Tai ir keli zuikiai vienu šūviu. Tiesa, abidvi su Erika nusprendėm, kad reik lipdyt, kai Juna miega, nes kai lipdai + darai valgyt + maitini + dar visokius rūpesčius tvarkai tai ir normaliai negali prisėsti prie darbo. Tai ir liko mano lėliuko rankelės ir kojelės bet kaip nulipdytos...
Iškepėm.
Kitą dieną teko išklausyti daaaug priekaištų iš Erikos, kad reikia dirbti ir užbaigti (kažkur jau girdėta dainelė :P), bet prie lėliukų neprisėdom. Nes keliavom.
O va vakar užbaigėm. Nežinau, aš pati tai jaučiu dar ilgam būčiau atidėjusi šį darbą. Bet turiu reikalautoją :) Patonavom veidukus ( "na ir kam, nesuprantu, jie gi iškart jau ir yra kūno spalvos?"). Padažėm lūpas, akis ir antakius. Iš plunksnų iškirpom sparnus, priklijavom plaukus. Erika pasiuvo, o aš nunėriau kepuraites.
Papuošėm. Ir .... man labai patiko :)
Čia Erikos gražuoliukas.
Pirmoje nuotraukoje ji laiko savo drugeliuką rankoje :)
O čia - maniškis:) P.S. Ačiū visom, nepatingėjusioms parašyti komentarus prie mano vynuoginės rankinės. Jie visi dingo, nes vyko kažkokie blogger'io darbai. Visus juos gavau į el.paštą :)

7 komentarai:

  1. Nu labai labai mieluciai jusu leliukai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nerealus kurineliai!Erika saunuole,kad pagaliau uzbaigineja darbus is karto!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aciu visoms.
    Dar vienas bendro darbo smagumelis - pasidalinti patirtim. Sakau: kaip cia dabar tokias mazas detales reikes padazyti? O Erika: " Imk dantu krapstuka, su juo puikiai pavyks" :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Elfiukai, super.Erikai pasakyk,kad tikra šaunuolė.Pirmin,tik pirmin!!!!!

    AtsakytiPanaikinti