2013 m. vasario 26 d., antradienis

Skrebukas "Grybai, slėpkitės greičiau..."

Poilsiui nuo nėrimo, mezgimo, darbo, lėkimo į darželį ir atgal, namų ruošos ir viso kito kasdienio gėrio...
Kažkada pasakiau, kad ką jau ką, bet liftint gyvenime liftinsiu. Bet gi va, liftinu :)
Kodėl? Pirmiausia baisiai patiko spalvų derinys - jau keletą mėnesių mintyse jis - mano favoritas. Net ir šalį buvau šių spalvų nunėrusi neseniai :)
O kita priežastis - tiesiog, gera atsikvėpti...ir į nuotraukų albumą įdėti dar vieną skrebuką :) Ir prisidėti prie vis gausėjančio Lietuvos skrebukių būrio :D

Skrebukas apie tas retas akimirkas, kai ilsimės visa šeima kartu. Jau antrus metus rudenį vis keliaujam grybaut, kai turim laiko. Mažoji grybautoja šiame reikale nėra stipri... Nes beveik visą laiką aš ją nešu ant ranku, o paskui Erikas ima.. Paskui kažkiek pavaikšto (jeigu grybą randa arba uogų nuo šakos nuskint) ir vėl ant rankų... O prisigrybavę į valias, kad ir radę vos kelis grybus, pusryčiaujam gryname ore: karšta arbatėlė iš termoso, naminis pyragas, anksti ryte pagaminta mišrainė ir t.t.... Ech...smagumėlis :)

Apie darbą. 
Grybukus karpiau. Rankų darbo.

Tada, kol ant liežuvio galo sukosi knygos "Grybų karas" žodžiai, radau ją, pavarčiau ir patiko iliustracijos su miegančiu grybu ir dar sukitu - žiūrinčiu į tolį. Tad kiek idėją pratęsiau ir panašiai, bet savaip padariau 2 grybus.


Na ir galiausiai pasiuvinėjau mašina žoles. Idėja taip pat nėra mano, tiesiog labai patiko vienos mano "mokinės" skrebukas su tokios žolėm, tad ... paliftinau ir jį :D Dėkui ir jai už idėją.

O konkursinis darbas,kurį liftinau yra scrapping.lt puslapyje ir jis štai toks - nuostabus Annos Marijos skrebukas :)

3 komentarai:

  1. Netikėta tema tokiam spalvynui!Bet puikiai,puikiai. kaip visad prikrapštyta kiek...Šaunuolė,kad atidėjai 'einamuosius' darbus į šoną ir padirbai dar vieną skrebuką!O jau mažosios grybautojos kokie rimti ketinimai, ką tu :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pas tave kaip visad paziurejus i darbus ir pamacius kiek kruopstumo ten ideta, galima ir isgriut!! Tikrai isgriuvau!!! Tavo darbais as visad suzaveta, jie tokie originalus, kad niekad nesumaisytum kieno cia darbas! Saunuole, laabai smagus darbelis, sekmes konkurse!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na jėginis skrebuliukas :) FANTASTIKA :) O jau grybukai kokie fainulkos, ypač tas miegantis BOSAS :)

    AtsakytiPanaikinti